60Ron/Noapte 

Cabana Turistica FRASIN – Rucar, Arges

 • Tipul unitatii: Cabana
 • Numar stele: 3
 • Localitatea: Rucar
 • Strada: Valea Frasinului
 • Zona: Culuarul Rucar-Bran
 • Nr. total de camere: 09
 • Nr. total de locuri: 21
 • Telefon receptie: 0248.544.582
 • Persoana contact: Radu Iancu
 • E-mail: office@greencamp.ro
 • Data actualizarii iunie 9, 2011 5:55 am
Cabana Turistica FRASIN – Rucar, Arges

Descriere unitate

Cabana Turistica Frasin are 9 camere (21 locuri ) disponibile pentru cazare, cu bai proprii, un salon de 100mp cu iesire intr-o terasa mare acoperita si incalzita pe timp de iarna, spatii de discutii, grupuri sanitare, bucatarie utilata ( oricum mancarica buna se gateste afara la ceaun ), gratar in curte, leagan, panou de catarare, loc pentru foc de tabara, paraul Frasin care taie curtea, o poienita cu accesul de la cabana prin padurea de conifere si mesteceni, doi catei pe post de ghizi (Bobita si Negruta ) si doua pisici (Nutica si Busu) pe niciun post; pentru asta ministerul turismului a spus ca meritam 3 stele.

Mobilierul e din lemn masiv, decoratiunile sunt in acril pe lemn, sfoara si sticla; am preferat sa nu facem multe camere de cazare, lasand astfel multe locuri aerisite si spatii de relaxare; o mica biblioteca din care puteti imprumuta carti (nu politiste sau de amor brawnian) in perioadele ploioase sau de insomnie; in caz ca cititul dauneaza ochilor ( ne-am gandit si la asta ) va ajuta televizoarele din camera, Wi- Fi -ul neparolat, biliardul, rummy-ul, tablele, cartile de joc sau pe setosi ii va motiva barul ce contine pentru comercializare, la preturi accesibile pentru oricine, racoritoare , siropuri naturale, ceaiuri, cafea, vin si bere.Palinca si tuica se va da pe sub mana si pe ochi frumosi.

Noi zicem ca suntem de treaba si primitori dar Atentie !!!! avem cateva reguli : pe aici se asculta muzica buna si nu la maxim; interzis total la manele si marlanisme (dansuri din buric si alte derivate de genul “pumnii mei nu are minte ” si credeti-ne, nu facem compromisuri). Accesul in camere se face pe baza de papuci de casa sau incaltaminte curata, noi avem ceva papuci pe aici dar pt. baietii cu “delicatele” lor picioruse gen nr . 48 sau 49 nu se gaseste nimic;

Daca esti iubitor de drumetii si ai vrea sa vezi locuri de o reala frumusete, te invitam pe trasee din jurul cabanei in adevarate puncte de belvedere (Saua Prislopului, Vf Vartoapele, Coltii si Cheile Ghimbavului, Vf Capitanul, Fundul Neagului, etc) sau la trasee prelungite prin Cheile Crovului spre Curmatura Fiarelor pe sub Turnurile Zacotelor, la Cerdacul Stanciului si Marele Grohotis de sub Umerii Pietrei Craiului, in Culmea Vestica a Leaotei pana pe Varf, Lacul Domnitei din Leaota, in Vf Papusei sau, pentru o aventura a vietii, o expeditie pe Creasta Pietrei Craiului ce te va duce cu gandul la vorbele lui N. Iorga ” O zi petrecuta in munte te invata cat zece biblioteci intr-un an” . Cautatorilor de adrenalina le stam la dispozitie cu un panou de catarare cu trepte de dificultate diferite (varsta minima 5 ani); le oraganizam excursii la Parcul de Aventura ( tiroliene, via ferrata, etc) din Brasov sau, la cerere, ne chemam prietenii pentru plimbari cu parapanta, off-road sau paintball.

ID Unitate 4514defd57463dc5

Sponsored Links

Adauga comentariu

You must be logged in to post a comment.

Rezervarile si mesajele trimise ajung direct la proprietar.

Information about the ad poster

 • Listed by: admin
 • Member Since: februarie 15, 2011

Other items listed by admin

View all ads by admin »