200Ron/Noapte 

Complex Turistic VALEA CU PESTI – Arefu, Arges

 • Strada: Transfagarasan
 • Numar stele: 4
 • Nr. total de camere: 60
 • Nr. total de locuri: 120
 • Telefon receptie: 0248.721.070
 • Persoana contact: Vasile Daniela
 • E-mail: valeacupesti@gmail.com
 • Localitatea: Arefu
 • Tipul unitatii: Complex Turistic
 • Zona: Vidraru
 • Data actualizarii iunie 7, 2011 12:23 pm
Complex Turistic VALEA CU PESTI – Arefu, Arges

Descriere unitate

Viitorul complex turistic Valea cu Pesti – care va fi clasificat la categoria 4 stele, prin amplasamentul sau de exceptie, intr-o zona in care pe un arc de cerc de 270 grade, turistii beneficieaza de o priveliste minunata a Lacului Vidraru si a Muntilor Fagarasi si cu notorietatea de brend castigata de-a lungul timpului, reprezinta o oportunitate deosebita pentru dezvoltarea turismului in zona.

Prin promovarea si realizarea unui complex turistic care ofera servicii de cazare, restaurant, agrement, seminarii-conferinte la un standard ridicat de calitate conform cerintelor actuale din turismul mondial va face ca noul Complex Turistic Valea Cu Pesti sa devina o atractie a zonei.

Amplasarea complexului intr-un cadru natural de exceptie, la o altitudine de 875 m pe malul Lacului Vidraru, la numai 7 km de Barajul Vidraru, la 12 km de Cetatea Poienari (obiectiv turistic inclus in circuitele Dracula) si la mai putin de 38 km de Curtea de Arges pe celebrul drum Transfagarasan – DN7C – vor face din noul Complex Turistic Valea Cu Pesti nu numai o locatie turistica, ci chiar un obiectiv turistic pe care multi turisti il vor include in traseul lor in zona Transfagarasan.

Noul complexul turistic va avea o capacitate totala de cazare de 60 de camere, spatii destinate serviciilor de agrement (piscina interioara, sauna, jacuzzi, biliard, ping-pong, bowling), restaurant, club, si sala de seminarii-conferinte.

Toate camerele vor avea TV color conectat la un sitem de televiziune prin satelit (LCD), telefon cu acces direct la linie internationala si aer conditionat. Fiecare camera va avea grup sanitar propriu cu: lavoar, wc, cada/cabina de dus si foehn.

Oferta noastra va cuprinde serviciile de baza oferite de un complex turistic la nivelul clasificarii primite (cazare si masa), dar va oferi si posibilitatea organizarii de seminarii, traininguri si diverse evenimente ca team-building, sarbatori de firma, nunti, botezuri, mese festive, inchideri de an, etc. Pe langa serviciile de baza oferite, complexul ofera servicii de agrement si petrecere a timpului liber atat in incinta complexului, cat si in afara acestuia prin incheirea de contracte de colaborare cu firme specializate pentru practicarea unor activitatii ca: drumetii montane, inchirieri ATV, agrement pe Lacul Vidraru, schi in perioada de iarna, sporturi extreme, etc . De asemenea, se vor organiza programe speciale cu diverse ocazii (ex. Valentine’s Day, Halloween, Craciun, Revelion, Pasti, etc).

Pe langa serviciile de baza oferite, Complexul Turistic „Valea cu Pesti” poate oferi clientilor sai o serie de servicii suplimentare ca: sala de jocuri (bowling, biliard, tenis de masa), piscina, jacuzzi, sauna, masaj, posibilitatea practicarii unor jocuri de salon (sah, rummy, table, carti de joc), posibilitatea practicarii de activitati in aer liber pe terenul de sport amenajat in imediata apropiere a cladirii (fotbal, baschet, handbal, volei, etc) si nu in ultimul rand agrement pe Lacul Vidraru. De asemenea, se poate asigura cadrul necesar desfasurarii unor sedinte, traininguri si seminarii prin punerea la dispozitie a unei sali de seminarii si conferinte cu o capacitate de 80 de locuri din care nu vor lipsi dotarile moderne si necesare (ecran proiectie, videoproiector, flip-chart, sistem audio, sistem traducere simultana, laptop, televizor, DVD player). Pe langa serviciile oferite in cadrul complexului (sala de jocuri, piscina, jacuzzi, sauna, masaj, jocuri distractive) se vor organiza excursii la obiectivele turistice din zona, pe Transfagarasan si la Lacul Vidraru, precum si excursii in zonele limitrofe (municipiul Curtea de Arges si la obiectivele din zona Curtea de Arges).

ID Unitate 244dede8cfc1d58

Sponsored Links

Adauga comentariu

You must be logged in to post a comment.

Rezervarile si mesajele trimise ajung direct la proprietar.

Information about the ad poster

 • Listed by: admin
 • Member Since: februarie 15, 2011

Other items listed by admin

View all ads by admin »