50Ron/CasutaCamping2Loc-100RonCam/Noapte 

Complex Turistic VALEA LUI LIMAN – Tomesti

 • Tipul unitatii: Complex Turistic
 • Numar stele: 3
 • Localitatea: Tomesti
 • Strada: 307410 Comuna Tomesti, Jud.Timis, Romania
 • Zona: Banat
 • Nr. total de camere: 56
 • Nr. total de locuri: 122
 • Telefon receptie: 0735.012.511 / 0256.331.488
 • Persoana contact: Stelian Nicorescu
 • E-mail: stelian.nicorescu@gmail.com
 • Data actualizarii mai 25, 2011 4:11 pm
Complex Turistic VALEA LUI LIMAN – Tomesti

Descriere unitate

Valea Lui Liman este un loc unde modernul se imbina perfect cu rusticul, se armonizeaza cu natura creand un ambient intim si relaxant. Atmosfera calda, fauna si flora din imprejurimi face ca fiecare clipa petrecuta la Valea Lui Liman sa fie una de neuitat. 

Complexul dispune de 58 locuri de cazare in regim hotelier si de 60 de locuri in casute.

Restaurantul cu o capacitate de 200 de locuri poate gazdui evenimente festive (nunti, botezuri, etc).

Turistii care poposesc la Valea lui Liman au foarte multe posibilitati de receere, printre care amintim: explorarea pesterilor si avenelor, drumetii in aer liber, practicarea sporturilor pe doua si patru roti. Poienele insorite, padurile intinse si versantii abrupti ai reliefului dolomitic si calcaros, ofera atractii turistice usor accesibile atat pe poteci umblate cat si prin zone salbatice de o frumusete aparte. Zona piemontului masivului Poiana Ruscă dispune de două rezervaţii naturale, respectiv Lacul fosilifer Rădmăneşti şi Lacul cu Narcise cu o suprafaţă de 20 ha din satul Băteşti.

Pentru turistii ecumenici zona prezinta foarte multe puncte de atractie. Manastirea "Izvorul lui Miron", schitul Acoperamantul Maicii Domnului si cele 14 biserici de lemn din zona Fagetului construite intre secolele XVI – XVIII pot constitui tot atatea motive pentru a ne trece pragul.

Un alt punct de interes il constituie pestera Romanesti care gazduieste in fiecare an o manifestare unica in estul Europei si care in cei 25 de ani de existenta a atras public si artisti din peste 35 de tari. Pe scena improvizată din peşteră, au concertat nume sonore din arealul muzicii clasice, jazz, blues, rock sau electronice.

Complexul Turistic Valea Lui Liman ofera de asemenea conditii bune pentru turismul de afaceri, punand la dispozitia clientilor interesati o sala de conferinta dotata corespunzator. La cerere, Valea Lui Liman se poate transforma in locul perfect pentru petreceri private sau aniversari …
Turistii care poposesc la Valea Lui Liman au foarte multe posibilitati de recreare, printre care amintim: explorarea pesterilor si avenelor, drumetii in aer liber, practicarea sporturilor pe doua si pe patru roti.
Strand cu apa termala.

ID Unitate 1234dd5018a44c52

Sponsored Links

2 Responses to “Complex Turistic VALEA LUI LIMAN – Tomesti”

 1. Dragi iubitori de natura, daca doriti sa popositi la dl. Stelica, nu luati de buna ceea ce e trecut pe net la facilitati (wireless- pauza, televiziune prin cablu- 4 posturi: TVR 1, Antena 3, Euforia si “U”). In plus si unele dintre chelnerite: MURATURI. Nu e devina dl. Stelica, el este un om de treaba.
  - Domnule patron, si la “Simultan” tot asa stau lucrurile? E adevarat ca banatenii sunt laudarosi, ca asa sunt ei, insa e o mare diferenta intre a te “lauda” si a “minti”. Avea dreptate Base, muncim, insa nu muncim bine! In Romania totul merge cu “smecheria”. Cind o sa devenim si noi civilizati?
  Uneori mi-e rusine ca traiesc in Romania!

 2. Am fost la Valea lui Liman si e foarte frumos. Este un loc primitor, cu angajați amabili. Cazarea este foarte buna, am mâncat la restaurantul complexului cea mai buna ciorba de burta din viața mea! Mai nou, si-au deschis o micro- ferma unde poți vedea animale de curte, foarte buna ideea! Am fost cu copii mei si au fost foarte fascinati! Si in legătura cu wireless-ul si televiziunea prin cablu totul este pe dos fata de ce scrie mai sus, probabil atunci era semnal slab dar acum Internetul funcționează si programele TV sunt multe! Merita sa mergeți la Liman!

Adauga comentariu

You must be logged in to post a comment.

Rezervarile si mesajele trimise ajung direct la proprietar.

Information about the ad poster

 • Listed by: admin
 • Member Since: februarie 15, 2011

Other items listed by admin

View all ads by admin »