96RonCamSglFMD/Noapte 

Hotel BETA – Cluj Napoca

 • Tipul unitatii: Hotel
 • Numar stele: 2
 • Localitatea: Cluj Napoca
 • Strada: Str. Giordano Bruno Nr.1-3
 • Nr. total de camere: 23
 • Nr. total de locuri: 49
 • Telefon receptie: 0264.455.290 / 0742.047.575
 • Persoana contact: Adriana Hentiu
 • E-mail: rezervari@hotelbeta-cluj.ro
 • Data actualizarii iunie 21, 2011 4:19 pm
Hotel BETA – Cluj Napoca

Descriere unitate

Complexul hotelier BETA, apartinand companiei BETA TRANSPORT SA, este o investitie noua si moderna, inaugurata in anul 2004. Complexul include intr-un spatiu multifunctional: HOTELUL BETA clasificat la 2* – ce dispune si de camere clasificate la 1*(Hostel), restaurant cu bar, sala de conferinte, Agentia de Turism BETA TOUR si Autogara BETA. Aceste facilitati sunt menite sa asigure oaspetilor nostri o gama completa de servicii turistice. Foarte bine pozitionat, pe drumul de acces in oras dinspre Zalau (E81), la 150 m de statia CFR, la 800 m de centrul orasului, 400 m pana la stadionul echipei CFR 1907, dar si la 500 m de Parcul tehnologic TETAROM I, Complexul hotelier BETA se identifica cu solutia ideala atat pentru turistii care doresc sa viziteze cu usurinta atractiile cultural-istorice ale municipiului Cluj-Napoca, cat si pentru oamenii de afaceri ale caror interese sunt localizate in zona industriala de nord si nu numai.

Hotelul BETA dispune de 49 de locuri (clasificate la 2**) in 23 de camere cochete cu 2 si 3 paturi, atat pentru fumatori, cat si pentru nefumatori. Acestea sunt dotate cu: baie moderna, TV color cu 61 de programe, telefon, frigider (la cerere), internet whireless gratuit. In lunile decembrie 2009 si ianuarie 2010 camerele de hotel au fost renovate total: zugravite, reparatii, parchet laminat, mochete noi. La receptie se asigura: servicii de fax-xerox, servicii de spalat – calcat, parcare proprie pazita pentru autoturisme (10 locuri) si autocare, sala de conferinte cu capacitate de 30 locuri, plata prestatiilor cu card (POS), accesul facil la restaurantul propriu, unde la cerere se pot organiza mese de afaceri, prezentari s.a.m.d. Inaugurate in anul 2008, spatiile de cazare categoria 1* insumeaza 7 camere cu 2, 3, 4 paturi, totalizand 20 de locuri care functioneaza in regim de hostel. Fiecare camera este dotata cu chiuveta, iar grupurile sociale moderne, aflate pe hol, in numar suficient, asigura conditii optime de confort. La cerere camerele au posibilitati de dotare cu televizor conectat la cablu.

Prin confortul asigurat, precum si prin tariful exceptional de numai 39lei/pat/noapte, hostelul BETA se adreseaza in special tinerilor porniti sa vada lumea insotiti de rucsac si nu numai. La solicitarea turistilor se asigura micul dejun Junior la numai 8 lei. Celelalte facilitati ale hotelului sint disponibile si pentru tinerii turisti. In restaurantul elegant cu 80 de locuri sunt oferite, cu profesionalism, preparate din bucataria romaneasca si internationala, stropite cu o mare varietate de bauturi alcoolice si nealcoolice. Zilnic, meniurile pensiune variate si gustoase, la preturi avantajoase, asigura un pranz complet servit in conditii ireprosabile. La cerere se organizeaza mese festive, banchete, mese de afaceri, nunti, botezuri Sala de conferinte, cu o capacitate de 30 de locuri, dotata cu flipchart, video-proiector, conexiune internet, aer conditionat, poate asigura in cele mai bune conditii organizarea de cursuri, seminarii, prezentari, intilniri si mese de afaceri.

ID Unitate 6564e002452310cf

Sponsored Links

Adauga comentariu

You must be logged in to post a comment.

Rezervarile si mesajele trimise ajung direct la proprietar.

Information about the ad poster

 • Listed by: admin
 • Member Since: februarie 15, 2011

Other items listed by admin

View all ads by admin »

Cele mai apreciate unitati de cazare: