DLa100Ron/Noapte 

Pensiunea CASA ALEXANDRU – Azuga

 • Strada: Str. Ritivoiu, Nr. 65
 • Numar stele: 3
 • Nr. total de camere: 09
 • Nr. total de locuri: 18
 • Telefon receptie: 0732.444.275
 • Persoana contact: Andreea Jercan
 • E-mail: rezervari@casa-alexandru.ro
 • Localitatea: Azuga
 • Tipul unitatii: Pensiune
 • Data actualizarii februarie 25, 2013 1:06 pm
Pensiunea CASA ALEXANDRU – Azuga

Descriere unitate

Pensiunea Casa Alexandru a fost construita in 2006 in stil rustic, fiind situata in imediata apropriere a partiilor de schi si a mijloacelor de transport pe cablu.
Clasificata la categoria de 3 stele este in orice anotimp o destinatie ideala pentru cei ce iubesc muntele, peisajele montane si practicarea sporturilor atat in anotimpul de vara cat si in cel de iarna.
Situata pe Valea Prahovei, Azuga este cea mai noua statiune de aici si datorita marelui potential turistic, a fost transformata dintr-un mic oras industrial, intr-o adevarata oaza de relaxare si totodata un excelent loc de a incerca noi aventuri.
In momentul de fata exista cel mai bun domeniu schiabil de pe Valea Prahovei si chiar din tara, datorita partiilor omologate international.
Aici la aproximativ 150m de baza partiilor noi am inaugurat in 2006 Pensiunea Casa Alexandru.
Camere: Oaspetii nostri au la dispozitie locuri de cazare in 9 camere duble ( paturi matrimoniale / paturi twin). Se poate opta si pentru camere de 3 locuri prin inchirierea unui pat pliant. Fiecare camera dispune de TV, cablu TV, internet WIFI, grup sanitar propriu.
Accesul se face foarte usor fiind la doar 2 km de la DN1 pe un drum perfect asfaltat ce nu va solicita masina la probe de off-road, dar totusi veti fi in mijlocul naturii, in imediata apropiere a padurii.
Activitati vara:
Pe timp de vara oaspetii nostri se pot delecta atat prin savurarea unui gratar bine facut cat si prin practicarea traseelor turistice in muntii Bucegi si in muntii Baiului. Deasemenea se pot inchiria terenuri de fotbal, volei, tenis de camp sau handball pe plan local. Una dintre atractiile estivale o reprezinta Valea Azugii pe care foarte multi o frecventeaza atat la pas cat si cu biciletele datorita peisajelor magnifice pe care natura le-a creat in acest colt de natura.
Activitati iarna:
Pe timp de iarna pentru oaspetii nostri schiul si saniusul reprezinta unele dintre activitatile cele mai frecventate.
Pentru confortul dvs mai jos va oferim cateva informatii despre statiunea turistica Azuga: Statiunea Azuga este situata la baza muntilor Bucegi, la o altitudine de 1.110 m. Azuga, este situata pe cea mai circulata vale transcarpatica a Romaniei,
Valea Prahovei, unde se afla drumul national DN1/E60 si magistrala feroviara Bucuresti-Brasov, la circa 137 km de Bucuresti si 36 km de Brasov. Perfect adaptata pentru sporturile de iarna, statiunea Azuga ofera amatorilor de schi si sanius cele mai
bune conditii pentru practicarea lor. Sunt aici amenajate partii de schi cu diferite grade de difultate si partii de sanius datorita excelentelor calitati ale acestora precum si mijloace de transport pe cablu la nivel european

ID Unitate 712512b2541b8ca7

Sponsored Links

Adauga comentariu

You must be logged in to post a comment.

Rezervarile si mesajele trimise ajung direct la proprietar.

Information about the ad poster

 • Listed by: admin
 • Member Since: februarie 15, 2011

Other items listed by admin

View all ads by admin »