70Ron/Noapte 

Pensiunea CASA CRISTINA – Bradetu

 • Tipul unitatii: Vila
 • Numar stele: 3
 • Localitatea: Bradetu
 • Nr. total de camere: 05
 • Nr. total de locuri: 10
 • Telefon receptie: 0744.993.860
 • Persoana contact: Cristina Popescu
 • E-mail: casacristinabradetu@yahoo.com
 • Data actualizarii mai 5, 2011 2:55 pm
Pensiunea CASA CRISTINA – Bradetu

Descriere unitate

Casa Cristina din Bradet ofera cazare in 4-5 camere cu baie proprie,bucatarie, gratar, foisor. Ideal pentru grupuri organizate, care beneficiaza în acest mod de intimitate (având posibilitatea de a gati în bucataria alocata exclusiv turistilor, sau la gratarul din curte).
Tarif cazare: 70 lei /noapte/ camera sau 300 lei /noapte/ toata casa, capacitate maxima10 -15 persoane (10 adulti+5 copii), minim 2 nopti.
Tariful poate suferi modificari in conditii diferite.
Structural, proprietatea este proiectata sa poata gazdui un numar de 10-15 persoane in 5 camere, fiecare camera avand grup sanitar propriu (dus,chiuveta, WC). Dotarile camerelor au ca elemente de baza cate un pat dublu si un pat simplu (pentru a crea confort familistilor cu copii),.
In principiu, spatiile de cazare au dotarile minimale, prin decor si ambianta urmarindu-se anularea monotoniei specifice unui hotel, amenajarea fiind neconventionala, dar respectand toate nevoile unui spatiu confortabil. Spatiul imbie la odihna si lectura. Pensiunea oferind servicii de cazare in exclusivitate, pune totusi la dispozitia turistilor o bucatarie si spatiu de luat masa , amenajat si decorat pentru a crea atmosfera unei sufragerii, cu ambianta familiala. Chioscul-umbrar, din lemn, completeaza functiunile de relaxare si luat masa, avand un spatiu special amenajat pentru gratar. Proprietatea dispune de parcare in curte pentru 3-4 autoturisme si loc de joaca pentru copii . Oferta de servicii a pensiunii turistice vizeaza relaxarea turistului prin participarea acestuia la o serie de activitati in spatiile de odihna si socializare ale pensiunii – Tv, biblioteca, colectia de fotografii de epoca.
Pentru turistii pensiunii care prefera odihna activa, acestia se pot relaxa facand excursii la lacul Vidraru, Curtea de Arges, pe Transfagarasan, Balea Lac si Balea Cascada, sau mai aproape, la Nucsoara, pe valea raului Doamnei, biserica din piatra de la Corbi, manastirea de la Robaia, Biserica Bradet, fost schit monastic, monument istoric.
Clima in zona montana poate fi imprevizibila.Diferentele de temperatura intre zi si noapte sunt in general mari, ceea ce face necesara imbracamintea adecvata:pulovar calduros,pelerina de ploaie,sosete calduroase, incaltaminte comoda pentru drumuri denivelate, dar si tricouri si palarie de soare. Pentru cei ce doresc sa urce pe traseele montane este indispensabila încălţămintea şi îmbrăcăminte adecvată deplasării pe munte : ghete de munte waterproof,  pulovar, pelerina.
Satul Bradet este ultima localitate situata pe Valea Valsanului, folosita ades de amatorii de trasee montane. Traseele pastorale, blande si pitoresti catre varful Moldoveanu marcate pentru turism. Se poate ajunge cu relativa usurinta pe varful Moldoveanu, Dara, Vistea, Podragu, Arpas, Iezer, Papusa, Ghitu, Tuica, Caltun, Negoiu ( pe trasee pastorale, marcate). Iubitorii de pescuit si vanatoare se vor afla in elementul lor.
Iarna se pot face excursii cu sania cu cai catre Cheile Valsanului si La Poieni unde exista si cabane. La Balea, zapada tine pana aproape in luna Iunie.
Turistii pet vizita in sat Muzeul Bisericii Bradet – infiintat in anii ’70, cu piese originale colectionate de parohul pr. Victor Popescu-vestigii istorice din zona si numeroase obiecte de cult extrem de valoroase atat prin vechimea lor cat si prin maiestria lucraturii.
Monumentul eroilor neamului, obelisc ridicat in amintirea eroilor din comuna care si-au jertfit viata in luptele purtate de armata romana in primul razboi mondial, amplasat in curtea Bisericii, in fata Muzeului.
Trasee turistice scurte:
- catre Poienile Valsanului (11 Km-pe drum forestier, in amonte) – cheile mici si cheile mari ale Valsanului.
- spre « Bustenet » la cules de zmeura, mure, ciuperci, sau la pescuit (30-45 min. de urcus)
-spre lacul Nucsoara (4 Km de urcus)- lacul Invartita, lac de prabusire- atractie pentru pescari.
-catre Izvorul de ape sulfuroase (2 Km pe sosea in susul riului).
-catre Cascada (3 Km pe sosea, in susul raului)
-spre Corbi (5-6 Km pe sosea in avalul riului, apoi 2 Km de urcus spre valea riului Doamnei) la Biserica din Piatra.

ID Unitate 5914dc2551075908

Sponsored Links

Adauga comentariu

You must be logged in to post a comment.

Rezervarile si mesajele trimise ajung direct la proprietar.

Information about the ad poster

 • Listed by: admin
 • Member Since: februarie 15, 2011

Other items listed by admin

View all ads by admin »

Cele mai apreciate unitati de cazare: