460Ron/NoapteToataCabana 

Vila CASA AREFEANA

 • Strada: Arefu, la 2km de DN7c
 • Numar stele: 3
 • Nr. total de camere: 04
 • Nr. total de locuri: 12
 • Telefon receptie: 0752.054.750
 • Persoana contact: Receptie
 • E-mail: cabana.aref@yahoo.com
 • Localitatea: Arefu
 • Tipul unitatii: Vila
 • Coordonate GPS: GPS: N 45.3303445 / E 24.6108542
 • Zona: Transfagarasan
 • Data actualizarii august 25, 2013 1:33 pm
Vila CASA AREFEANA

Descriere unitate

Casa Arefeana este situata in zona turistica Transfagarasan, la 2km de drumul national dn7c, in Arefu, localitate specific muntoasa, si imbina eleganta cu naturaletea, remarcandu-se prin amplasarea in mijlocul naturii, intr-un cadru de basm.

De altfel, denumirea localitatii – Aref – se traduce ca `luminis de soare`.

Casa de vacanta Arefeana se afla in apropierea urmatoarelor puncte de interes national:

- 3 km de Cetatea Poenari construita de Vlad Tepes (cunoscuta de turistii straini ca si `dracula Fortress`) si 7 km de Barajul Vidraru, considerat o adevarata bijuterie inginereasca.

Casa Arefeana, prin structura, arhitectura si decoratiunile interioare, este in special conceputa pentru grupuri compacte de turisti si de aceea se inchiriaza preponderent la cheie, asigurand oaspetilor caldura si confortul de acasa, asezonate cu frumusetea naturii si verdele crud al ierbii din gradina de 4000 mp de care dispunem.

Capacitate – 12 locuri, dispuse in: – living spatios – dining area – 4 camere, dintre care: 2 camere de cate 4 locuri cu bai proprii si 2 camere duble cu o baie. – 3 bai – bucatarie complet utilata – gratar – terasa – foisor – cablu tv – incalzire centrala Indiferent de modalitatea de inchiriere (camera dubla/ camera cvadrupla/ toata unitatea), turistii au acces in living-ul spatios, care asigura conditiile unui camin propriu (dotat cu plasma tv, sistem audio 5+1), bucatarie (complet utilata cu tot ce este necesar – plita electrica, cuptor, combina frigorifica, cuptor cu microunde, cafetiera, camara pentru depozitat alimente) si foisorul din gradina amenajat cu gratar, toate acestea concepute in asa maniera incat sa creeze un sejur la standarde inalte.

De asemenea, camerele dispun de tot confortul de care aveti nevoie, iar in bai gasiti produse de unica folosinta de cea mai buna calitate. Casa de vacanta se poate inchiria si integral (la cheie) pentru grupuri de 10-12 persoane, in vederea organizarii a diverse evenimente, sarbatori, conferinte, garantand un sejur calduros in inima naturii, ideal mai ales pentru familii. Nou!

Ne gasiti si pe facebook: Casa de vacanta Arefeana – Transfagarasan OBIECTIVE turistice: CETATEA POIENARI a lui Vlad Tepes ( Dracula Fortress ), atestata documentar in sec al xlv-lea, la care se ajunge parcurgand 1480 trepte, ce formeaza o scara desfasurata sub forma de zig-zag in munte. (cetatea se afla la 3 km distanta) BARAJUL VIDRARU, primul baraj construit in Romania, in anul 1965, cu o adancime de 160 m si un volum de 465 milioane metri cubi apa. (barajul Vidraru se afla la 7km, n. N. ) TRANSFAGARASAN-ul, supranumit `drumul care zgarie nori` si catalogat ca fiind cel mai spectaculos drum din sud-estul Europei BALEA lac si Cabana Balea, situate pe traseul Transfagarasan in muntii Fagaras, aflate la 60 km distanta CURTEA DE ARGES, prima cetate de scaun a Tarii Romanesti si fosta resedinta regala, in care, printre alte monumente se gasesc Manastirea si Fantana Mesterului Manole, Biserica Domneasca, Palatul Episcopal si Biserica Olari. (municipiul Curtea de Arges este situat la 20km)

ID Unitate 7515219044bc5787

Sponsored Links

Rezervarile si mesajele trimise ajung direct la proprietar.

Information about the ad poster

 • Listed by: admin
 • Member Since: februarie 15, 2011

Other items listed by admin

View all ads by admin »